Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MESZES

2010.08.10

Kép

 

Beszámoló a bajnokság V. futamáról

 

Az ötödik B.-A.-Z. Megyei Rallysprint Bajnokság soron következő futamát Meszes és Rakaca között rendezték 2010. augusztus 7-én és 8-án.

A legendás pályán megrendezésre kerülő versenyre 80 páros adta le a nevezését, melyek közül 10 kategóriánkat képviselte. A reggeli 8 órás rajt helyett bőven 9 óra után indult csak el az első gyorsasági. Már a harmadik szakasz alatt elbizonytalanodtunk, lehetséges-e a folytatás a sok csúszás miatt.

Várakozásunk alatt kaptuk a hírt, hogy meg lesz tartva mind az 5 futam. A 4. gyors beírójába aztán közölték, hogy az 5. gyors etap. Így a kitartó nézők tapsa és biztatása közepette lett átvezetve a mezőny.

A versenyt sok kicsúszás, árok-, illetve erdőjárás és a rettentően zavaró buszforgalom jellemezte. A szervizünknek csupán egy törött tőcsavart kellett cserélnie, illetve a szokásos átnézést kellett végrehajtania.

Kategóriánkban a 2., illetve abszolútban a 23. helyett sikerült elérni. Ennek köszönhetőn ismét sikerült megőriznünk az éves bajnokságban is második helyünket, és innen folytathatjuk a küzdelmet a következő rajtnál.

 

Rólunk a www.csiriracingteam.eoldal.hu,  a bajnokságról, pedig a www.bazrally.gportal.hu oldalon lehet többet megtudni.

 

Szeretettel várunk mindenkit az év hátralévő futamain!

 

Üdvözlettel:

Holló István „Csiri” – Simon Zsolt „Simi”

 

 

 

A mappában található képek előnézete MESZES

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.