Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DOMAHÁZA - ZABAR

2010.07.31

Kép

 
Beszámoló a bajnokság IV. futamáról

 

A IV. B.-A.-Z. Megyei Rallysprint Bajnokság soron következő futamát 2010. június 12-13-án, a Domaháza és Zabar közötti, 5 x 7 km-es távon rendezték meg.

A pálya számunkra hazainak mondható, igaz, ilyen formában még nem versenyeztünk rajta.

A korábbi versenyeken Domaházáról rajtolva a tetőig volt csak a gyorsasági szakasz, Zabar és Domaháza között lassító nélkül, Domaháza – Zabar között pedig két lassítóval kellett teljesíteni a távot.

Vasárnap reggelre a 40°-os hőség ellenére erős mezőny várakozott a zabari rajtban. Csapatunkon kívül még öt páros várta kategóriánkban az első startot.

A verseny kisebb- nagyobb megszakításokkal zajlott: a sok kicsúszás, padka- és árokjárás miatt. A padka minőségének hála a szervízcsapatoknak is akadt munkájuk.

Mindezek ellenére megúsztuk technikai problémák nélkül, sikerült karcolás nélkül befejezni a versenyt, s az eredményhirdetésen a kategória második, illetve abszolút 23. helyét adták a Csiri Racing Teamnek.

A második helynek köszönhetőn megőriztük az éves bajnokságban is a második helyünket, és innen várjuk a bajnokság következő futamát, amely augusztus 8-án a Meszes és Rakaca közötti, 5 x 11 km-es távon zajlik majd.

Bízunk benne, hogy sikerül szerencsésen teljesíteni a távot és minél előkelőbb helyen végezni.


Rólunk a www.csiriracingteam.eoldal.hu, a bajnokságról, pedig a www.bazrally.gportal.hu oldalon lehet többet megtudni.


Szeretettel várunk mindenkit az év hátralévő futamain!


Üdvözlettel:

Holló István „Csiri” – Simon Zsolt „Simi”

 

 

A mappában található képek előnézete DOMAHÁZA - ZABAR

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.